Jdi na obsah Jdi na menu
 


Panic !at the disco

28. 4. 2007
About band:
Kapela vznikla na předměstí Las Vegas, kde se dali dohromady kámoši z dětství-kytarista Ryan Ross a bubeník Spencer Smith.Když jim bylo 12,přáli si k Vánocům nástroje(Ryan dostal svojí první kytaru a Spencer bicí). Tihle dva přezpívávali písničky od Blink 182 než se dali dohromady se spolužákama Brentem Wilsonem (hrál na baskytaru,teď už s nimi nehraje, vystřídal ho Jon Walker, který s nima teď jezdí po turné) a Brendonem Uriem(zpěv a kytara). Když byli všichni, začali trénovat v obýváku Spencerovy babičky.
Název si dali podle části písničky "Panic" od skupiny Name Taken.

V začátcích jim pomáhal Pete Wentz z Fall Out Boy a zasloužil se o nahrání jejich debutového alba.Chápal co chtějí kluci dělat a dával jim v tom svobodu. CD bylo nahráno v Marylandu,producentem Mattem Squirem.
Klip k písničce "I write sins Not Tragedies" je na serveru youtube.com mezi nejprohlíženějšími videy,bylo shlédnuto už víckrát než 5 milion x . Mají už 3 klipy( I write sins not tragedies,Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off a But it's better if you do)

Trochu se bojim,že z nich budou pěkný komerčáci. Kdyby nebylo Peta, ještě by si nejspíš hráli někde doma. Na to, že je to jejich 1. CD už sou dost úspěšný. V jednom rozhovoru říkali, že do budoucna(respektive po turné) chtějí jít na vejšku. Tak uvidíme, ale nechci, aby z nich bylo něco jko ze Simple Plan...ale zase,o SP se svět dozvěděl hlavně po vydíní Still Not Getting Any. Uvidíme,buď Panici vydrží nebo nevydrží....Každopádně jim to přeju ;-)
ČLENOVÉ:
Brendon Urie -vokály, kytara, keybord
Ryan Ross -kytara, keybord, zadní vokály
Jon Walker -baskytara, zadní vokály (před ním baskytarista Brent Wilson)
Spencer Smith -bicí

Chtěla sem zde dát i foto ,ale bohužel my to nejde... : ((((

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář